Била по губах і шиї, а потім замазала зеленкою: подробиці про дитсадок у Києві, де мучили дитину (відео)

Учора ввечері столичними телеграм-каналами почало ширитися відео про те, що у дитячому садочку №513 у Голосіївському районі вихователька побила 2-річну дівчинку.

Батьки дитини знайшли у доньки на шиї глибокі подряпини, які у садочку замазали зеленкою. А сама дівчинка розповіла, що її били по губах та по шиї, пише Київ INFO.

Вихователька каже, що нібито дівчинку ненароком подряпала замком від кофти. Спершу поліція заяву не прийняла, але після розголосу на ранок стало відомо, що все-таки розпочала кримінальне провадження.

"Батьки виявили на шиї дитини подряпини та синці. Поліцейські задокументували звернення та надали батькам дитини направлення на проходження судово-медичної експертизи. Для зʼясування всіх обставин події та роботи з родиною були також залучені співробітники ювенальної поліції", - повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 125 Кримінального кодексу України - умисне легке тілесне ушкодження. Після отримання результатів експертизи можлива перекваліфікація правопорушення. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення