Били кийками: на Одещині поліцейські провели жорстке затримання (відео)

У наметі з продовольчими продуктами в селищі Затока Одеської області поліцейські застосували спецзасоби і жорстоко побили людей.

Відео інциденту опубліковано в Telegram-каналі Одесса.info.

Як видно на знятих кадрах, поліцейські побили людей кийками і застосували газовий балончик. При цьому вони групою били чоловіка, який вже лежав на підлозі.

У прес-службі поліції повідомили, що причиною інциденту стало застосування газового балончика по відношенню до представників правоохоронних органів - бійцям Нацгвардії. 27-річного місцевого жителя залучають за ч. 2 ст. 345 КК - за насильство по відношенню до поліцейського.

"Молодший з правопорушників кинувся бігти. Один з поліцейських побіг його затримувати, слідом їх наздогнав старший парубок і завдав поліцейському тілесні ушкодження у вигляді забою і струсу головного мозку. Для того, щоб зупинити протиправні дії правопорушника, поліцейські відповідно до статей 44 і 45 Закону України "Про Національну поліцію", застосували до нього спецзасоби і фізичну силу", - сказано в повідомленні на сайті ГУНП Одеської області.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення