Били нас по черзі, але Вербицькому діставалося більше - за те, що був зі Львова - Луценко

Били нас по черзі, але Вербицькому діставалося більше - за те, що був зі Львова, а отже, на думку тітушок - бандера. Про страшні події під час Майдану на своїй сторінці у Фейсбук розповідає депутат ВР Ігор Луценко.

"Коли нас везли на гараж, Юрій лежав без руху і тихо, можливо, непритомний. Його занесли у фургон і поклали на підлогу, а мене заштовхали так, що я опинився на його ногах у тісному проході. Більше ми не бачилися. На гаражі я чув, як його катують, як він кричить. Процедура була така сама, як у лісі - по черзі.

Неводвзі перед тим, як мене вивезли, його винесли і поклали коло мене. Він лежав мовчки, дуже важко дихав. Я його не бачив, бо мав поліетиленовий пакет на голові, лише чув. Лежали ми поруч на підлозі, я намагався влаштуватися так, щоб притулитися до нього, щоб зберегти дорогоцінне тепло. Помре він не цієї ночі, а наступної, з 22 на 23тє. Від холоду, з переламаними ребрами, він не зорієнтується, як вийти, як виповзти з лісу, всього лише 500 метрів до дороги. Доля. Царство небесне", -написав Луценко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення