Били палкою: з'явилися шокуючі деталі біографії Путіна (відео)

Автор книги "Вова, Володя, Володимир. Таємниці Росії Путіна" Кристина Курчаб-Редліх розповіла раніше невідомі подробиці дитинства російського президента.

В інтерв'ю телеканалу "Белсат" вона розповіла, що Путін піддавався фізичному насильству з боку вітчима, коли жив в Грузії.

"По-перше, вітчим його просто жахливо бив. Він випивав і лупив палицею і рукою до такої міри, що сусіди, яких розпитували журналісти, потім розповідали про те, до якої міри Вова був там занедбаний, бідний. Деякі люди йому допомагали. Але ви не можете собі уявити, що таке позашлюбний син на Кавказі - і для матері, і для дитини. Він був там дуже нещасним", - каже вона.

Коли Путін підріс він пішов займатися єдиноборствами, щоб давати відсіч в необхідній ситуації, каже журналістка.

"Він був мовчазний, дуже замкнутий, усі так кажуть. Він був дуже самотній і голодав дуже часто, дуже погано одягнений. Все, що його радувало, це рибалка. Смішно те, що він ловив рибу в тій же річці, в якій ловив її Сталін. Це річка Кура. Взагалі вони були недалеко. Сталін з Горі, а Метехі в 30 кілометрах від Горі. Коли він ще там жив, в кожному будинку був портрет Сталіна. Так що він дивився на цей портрет з самого дитинства", - додала вона.

Пізніше мати Путіна вирішила перевести його до своїх батьків в Терьохіно, а після не повернулася до сина.

"Його дідусь і бабуся, тобто батьки Віри Миколаївни, самі собі сказали: "Досить. Не можна так його перекидати", - розповіла автор книги.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення