Били та знущалися: на Львівщині затримали вбивць ексголови місцевого селища (фото)

У вівторок 30 червня поліція затримала двох львів’ян, яких підозрюють у резонансному вбивстві колишнього сільського голови Миклашева Львівської області Михайла Пугача. Про це повідомляє поліція Львівщини.

За даними правоохоронців, під час обшуків поліцейські вилучили речові докази причетності зловмисників до вчинення розбійного нападу та вбивства.

Нагадаємо, що вбивство трапилось вночі 21 червня у приватному будинку колишнього сільського голови Миклашева Михайла Пугача. Троє невідомих у масках увірвалися в приватний будинок, де перебував 62-річний Михайло Пугач та його 56-річна дружина. Нападники зв’язали і жорстоко побили господарів, забрали гроші та ювелірні вироби, після чого втекли. Від отриманих травм 62-річний Михайло Пугач помер на місці події.

Нагадаємо, що у Києві зухвало пограбували медзаклад. Злодії працівникам зв’язали руки скотчем. Зловмисники забрали мобільні телефони, гроші, а також печатки та бланки документів закладу, які дозволяють купувати лікарські препарати, що містять наркотик. При цьому одна із постраждалих заявила, що один із нападників є колишнім пацієнтом клініки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення