Біля берегів Філіппін виявили яхту з мумією її капітана

 Daily Mail

Медики вважають, що смерть досвідченого 59-річного мандрівника з Німеччини настала з природних причин

Філіппінські рибалки виявили неподалік від берега судно зі зламаною щоглою і муміфікованим тілом сидячої людини, повідомляє у вівторок The Daily Mail.

Як відзначає видання, за документами вдалося встановити особу загиблого - ним виявився зниклий близько року тому 59-річний німецький мандрівник Манфред Фріц Байорат.

Власник 12-метрової яхти Sayo подорожував по всьому світу останні 20 років. Кілька років тому він розлучився з дружиною, яка потім померла від раку. На яхті було виявлено присвячений їй лист. За даними The Daily Mail, у Байората залишилася дочка - капітан вантажного судна.

Чоловік, чиє тіло під впливом сухих вітрів і солоного повітря перетворилося на мумію, так і залишився в сидячій позі близько радіотелефону - можливо, він намагався попросити про допомогу. Причини і час його загибелі встановити поки що важко.

Місцева поліція заявила, що медики говорять про природний характер смерті мандрівника. Один з моряків, з яким Байорат познайомився на Майорці в 2009 році, заявив Bild, що покійний був дуже досвідченим моряком і навряд чи б вийшов на яхті в шторм. На його думку, у Байората міг статися серцевий напад, а щогла зламалася вже після його смерті

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення