Біля кордону з Росією затримали автомобіль з чотирма скакунами

 УНН

У Сумськый області прикордонники затримали автомобіль, який перевозив чотирьох коней. Про це повідомляє пресцентр Держприкордонслужби.

"Виявив автомобіль марки "ГАЗель" прикордонний патруль на автодорозі неподалік н.п. Лугівка, що у контрольованому прикордонному районі. Ним четверо громадян України перевозили коней. Всього в транспортному засобі, який рухався в напрямку кордону, перевозилось четверо скакунів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час перевірки документів правоохоронці встановили: надане водієм для перевірки свідоцтво про реєстрацію автомобіля має ознаки підробки. Крім того, на момент зупинки транспортного засобу будь-які товаросупровідні документи на коней були відсутні. Доставлені до місця затримання ветеринарно-санітарні паспорти на коней також викликали сумніви у прикордонників, зазнаили у ДПСУ.

"Наразі за порушення прикордонного режиму на водія, жителя Харківської області, а також пасажира, жителя одного з населених пунктів прикордоння Сумщини, складені адміністративні матеріали за ст. 202 КУпАП. Також за фактами можливої підробки реєстраційного документу на автомобіль та паспортного документу на тварин до Великописарівського відділення поліції направлені два повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України", - додали у прикордонній службі.

Затриманий автомобіль разом з кіньми, як повідомляється, доставлено до відділення поліції для з’ясування походження вантажу та законності перебування його в контрольованому прикордонному районі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення