Біля супермаркету у Києві уламком скляної пляшки поранили чоловіка в шию (фото)

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Академіка Курчатова чоловік отримав тілесні ушкодження. На місце події для документування злочину негайно прибули слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку. Про це повідомляє столична поліція.

Як розповів начальник кримінальної поліції Деснянського управління поліції Андрій Табала, у ході розшукових заходів оперативні працівники затримали 36-річного уродженця Донеччини, який раніше відбував покарання за зґвалтування та грабіж:

«Ми з’ясували, що біля супермаркету між двома знайомими, ймовірно, напідпитку, виник конфлікт, під час якого один із них розбив скляну пляшку та уламком вдарив опонента у шию. У результаті 37-річного потерпілого з проникаючим пораненням госпіталізовано у медичний заклад».

За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, а районним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під варто. Санкція статті передбачає позбавлення волі до восьми років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення