Біля залізничної колії вилучили більше 10 гранат та тротил на Луганщині

До поліції звернувся працівник залізничного вокзалу у м. Рубіжне та повідомив, що під час огляду вагонів біля колії виявив підозрілий поліетиленовий пакет чорного кольору. На місце прибула слідчо-оперативна група поліції та вибухотехніки. Правоохоронці виявили та вилучили 14 гранат, 13 запалів до гранат УЗРГМ–2, тротилову шашку, снаряди та кілька десятків купсулів «жевело». Про це повідомляє Рубіжанський відділ поліції

Доступ до місця події поліцейські обмежили.

У пакеті поліцейськими було виявлено сім корпусів гранати «Ф-1», п’ять корпусів гранати «РГД-5», два корпуси гранати «ВОГ 17», тринадцять запалів до гранат «УЗРГМ–2», тротилова шашка, сигнальна міна, шість вишибних патрони до мінометних снарядів калібру 120 мм та 82 мм, сигнальний патрон, сімдесят один капсуль марки «жевело».

Вилучені боєприпаси направлені на дослідження до експертних установ Луганської області.

За вказаним фактом розпочато перевірку, у рамках якої буде з’ясоване походження вибухових речовин.

Слідчими Рубіжанської поліції даний факт внесено до ЄРДР за статтею 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Правоохоронці вкотре закликають громадян бути обережними і у випадку виявлення підозрілих предметів негайно телефонувати за номером 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення