Білорусь випустила по Хмельниччині та Житомирщині ракети, є "прильоти" (відео)

З території Білорусі по Україні випущені ракети. Приблизно за 10 хвилин вибухи пролунали на Хмельниччині та Житомирщині. Просто зараз ще два винищувачі пішли на зліт в Білорусі, знову можливі пуски ракет. Про це повідомляє моніторингова група Беларускі Гаюн.

"17:13 Мозирський район. Імовірно запуск 4-х ракет. 17:18 Ліда. Проліт двох винищувачів на південь. Запуски чують також у Жовтневому та Турівському районах. Імовірно, пуски походять з російських бомбардувальників", - йдеться у повідомленні.

Вже за 20 хвилин після перших вильотів винищувачів голова Хмельницької ОВА офіційно підтвердив "прильоти" в Хмельницькій області. У місцевих телеграм-каналах уточнюють, що вибухи лунають у районі міста Шепетівка.

Приблизно у той час, коли стався "приліт" на Хмельниччині, звуки вибухів чули також жителі Житомирщини. Очільник Овруцької громади Іван Коруд у коментарі Суспільному розповів, що жителі громади чули звуки вильотів двох ракет з території Білорусі. У самій Овруцькій громаді наразі тихо.

Після атаки на Хмельниччину і Житомирщину ще два винищувачі пішли на зліт в Білорусі. Повідомляється також про два бомбардувальники.

Читайте також: Як тільки на Чернігівщині та Вінниччині відпрацювало ППО, у Білорусі злетіли винищувачі (фото, відео)

Відповідно до пропагандистської підміни понять, Олександр Лукашенко, який на честь Дня незалежності побажав "мирного неба" українцям, знову надав повітряний простір російським окупантам. В Офісі Президента прокоментували цинічне привітання білоруського диктатора, який бажає нам мирного неба, посилаючи у нього ракети.

"Схоже, Лукашенко справді вважає, що світ не помічає його активної участі в злочинах проти України. Тому цинічно бажає "мирного неба", пускаючи по нас смертоносні ракети. Ця клоунада просякнута кров'ю, зафіксована і матиме конкретні наслідки. Одразу після падіння варварської ru-імперії", — написав у Twitter радник голови ОП Михайло Подоляк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення