Більше можливостей для придбання всього необхідного від сервісу Frisbee

Кожна українська сім'я має певний визначений сімейний бюджет. На жаль, більшість людей не можуть дозволити собі придбання всіх необхідних позицій і змушені вибирати найнеобхідніше, залишаючи “другорядне” на потім. Але часом саме те, другорядне стає вкрай потрібним саме сьогодні. Як діяти, бігти до сусіда позичати гроші до зарплати? Годі перематися такими питаннями, вихід є! Це перевірений сервіс Frisbee, який допоможе мрії втілити в реальність. Ви купуєте все те, що потрібно, а повертаєте кошти протягом 45 днів. Для того, щоб детально ознайомитися з умовами, варто завітати на сайт сервісу та переконатися, що оплата частинами від Frisbee - це вигідно та зручно.Золоте правило компанії: “Купуй все, що забажаєш, а гаманець не відкриваєш”. Клієнт вибирає необхідні товари, а розрахуватися може без переплат за 15 днів чи погасити суму будь-якими частинами до 45 днів, при цьому не переплачуючи відсотки.

Які товари можна купувати частинами за допомогою сервісу Frisbee?

Кожен охочий має унікальну можливість: придбати найнеобхідніші товари для дому та родини. Наприклад, одяг, взуття, спеціальне обладнання, або ж оплатити навчання дитини.

На яку суму можна взяти товари?

Купуючи в спеціальних точках продажу потрібні товари, клієнт має змогу купувати все необхідне на необмежену суму. А віддавати тоді, коли з'явиться можливість.

Переваги Frisbee

  • Зручність покупки. Не потрібно бігати по магазинах в пошуках потрібного. Все необхідне під рукою у Вашому смартфоні чи комп'ютері.
  • Купуй без переплат строком на 45 днів.
  • Десятки магазинів-партнерів, на полицях яких клієнт неодмінно знайде необхідну річ.
  • Зручний та доступний кожному вид оплати.
  • Миттєва реєстрація в системі.
Своєчасні повідрмлення-нагадування про сплату. З цим сервісом клієнту не доведеться переплачувати, оскільки ми турбуємося про те. щоб клієнт не сплачував зайвого. Без перших внесків.

Як працює Frisbee?

  • Виберіть необхідний товар чи послугу на сайті.
  • Виберіть з усіх запропонованих варіантів оплати Frisbee.
  • Визначіться з планом оплати: безвідсотковий чи зі сплатою відсотків.
  • Вхід в систему (для зареєстрованих осіб) або зареєструйтеся.
  • Дочекайтеся схвалення покупки і підпишіть договір.
Досить обмежувати себе, живіть сьогодні і зараз! Купуйте товари і сплачуйте частинами з Frisbee, потіште найрідніших приємними подарунками і насолоджуйтеся приємними моментами разом.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення