Біонічний пеніс вперше використали в статевому акті

 Daily Mail

Житель Единбурга (Шотландія) Мохаммед Абад (Mohammed Abad), який втратив свої статеві органи під час аварії в дитячому віці, вперше зміг вчинити статевий акт. Про це повідомляє Daily Mail.

У 2016 році лікарі дозволили 44-річному охоронцю зайнятися сексом. Невинність чоловік втратив з повією, яка спеціалізується на клієнтах-інвалідах. Злягання тривало близько двох годин. Однак воно вдалося тільки з другої спроби: в перший раз Абаду не вдалося правильно надути біонічний член. Наступна мета Абада — стати батьком. На думку лікарів, рівень тестостерону в його крові — в межах норми, і він цілком може мати дітей. Свій статевий орган житель Единбурга втратив у 1978 році, коли його збила машина. Життя йому вдалося врятувати, однак замість пеніса лікарі могли запропонувати йому тільки пластмасову трубку для сечовипускання.

Біонічний пеніс Абаду поставили в 2012 році після дев'яти операцій, вартість яких дійшла до 70 тисяч фунтів стерлінгів . Імплантат виготовлений зі шкіри, взятої з руки пацієнта, двох гумових трубок і резервуара зі смолистою речовиною, яка закачується в пеніс. Для досягнення ерекції необхідно натиснути одну з кнопок, виведених на яєчка, для виведення статевого члена з цього стану — другу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення