Бив і поголив волосся: на Чернігівщині чоловік 5 днів катував жінку з дітьми через вкрадені персики (фото)

На Чернігівщині поліція затримала чоловіка, який пʼять днів катував жінку з двома дітьми. Увесь цей час він не випускав їх з будинку. Як повідомили у секторі комунікацій Головного управління Нацполіції в області, поліцейські затримали 46-річного мешканця Коропської громади. Він упродовж п’яти діб знущався над своєю співмешканкою, її 12-річним сином та 11-річною дочкою.

"Близько опівночі 3 серпня до поліції надійшло повідомлення від фельдшера Коропської громади, яка розповіла, що до неї прийшла місцева мешканка з двома дітьми. На тілі жінки та її дітей були численні тілесні ушкодження і сліди катування", – зазначили в поліції.

Постраждала розповіла, що кілька днів тому вони з дітьми проходили повз двір сусіда. Діти дотягнулися через паркан і зірвали 4 персики з сусідського дерева. Вдома про це дізнався її нетверезий співмешканець і вирішив покарати дітей. Розлючений чоловік побив дітей, а потім і їхню матір.

"Упродовж кількох днів кривдник продовжував вживати алкоголь, не випускав з будинку жінку з дітьми та всіляко знущався з них: жорстоко бив, ображав, самостійно поголив їм волосся на голові", – повідомили в поліції.

Телефон у жінки зловмисник відібрав. Лише в ніч на 3 серпня вони змогли втекти з будинку і звернутися до фельдшерки.

Нині жінка з дітьми перебувають у лікарні, з ними працюють психологи та співробітники ювенальної превенції. Ця родина не перебувала на обліках поліції. Раніше заяв чи скарг на співмешканця від жінки не надходило.

Зловмисника поліція затримала у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині слідчі поліції під процесуальним керівництвом Новгород-Сіверської окружної прокуратури кваліфікують дії зловмисника за ч. 1 ст. 127 Кримінального кодексу України (катування). Затриманому загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення