Бив ногами навіть після втрати свідомості: у Києві чоловік вбив 29-річну співмешканку (відео)

Поліцейські столичного метрополітену затримали чоловіка, який підозрюється у смертельному побитті співмешканки. Про це повідомили у поліції міста.

"До столичної поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що у власній квартирі на вулиці Академіка Єфремова він виявив тіло квартирантки без ознак життя та з численними синцями. Заявник розповів, що напередодні він зі своєю дружиною та іншою сімейною парою, яка винаймає у них кімнату, розпивали алкоголь. Після застілля господарі пішли спати, а квартиранти продовжували вживати спиртні напої. Вранці власник житла виявив 29-річну жінку мертвою, проте її співмешканця у квартирі вже не було", - йдеться у повідомленні.

За дві години після того, як передали інформацію усім підрозділам столичної поліції, поліцейські метрополітену затримали чоловіка на одній зі станцій київської підземки. Зловмисником виявився 31-річний уродженець Житомирської області, який неодноразово відбував покарання за крадіжки. У ході слідчих дій чоловік у скоєному зізнався та розповів, що після застілля між ним та його співмешканкою виник конфлікт, а згодом бійка. Чоловік побив жінку, після чого вона впала та вдарилась головою об газову плиту. Коли потерпіла лежала на підлозі, чоловік продовжував бити її ногами. Вранці він прокинувся і побачив, що жінка мертва, тому втік з помешкання.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання щодо взяття зловмисника під варту. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення