Бив ногами по голові і тілу, а потім задушив: у Польщі жорстоко вбили 25-річну українку

Узято під варту 30-річного мешканця Хмельницької області, якого падозрюють у вбивстві 25-річної українки на території Польщі. Про це повідомили у Відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, у 2019 році підозрюваний поїхав працювати до Польщі. Під час святкування на одному із місцевих свят, на території Мазовецього воєводства, чоловік познайомився із 25-річною громадянкою України. У ході розмови дівчина розповіла, що теж приїхала сюди на сезонні роботи.

"Після закінчення свята фігурант запропонував провести українку до орендованого житла. Однак по дорозі додому між ними виник конфлікт, в ході якого підозрюваний почав бити руками потерпілу по голові. Від чергового удару дівчина впала на землю, а він продовжив її бити та копати ногами по голові та тілу, після чого задушив її. Одразу на другий день підозрюваний виїхав на територію України", - розповіли у прокуратурі.

Завдяки злагодженій роботі правоохоронних органів вдалось зібрати достатню кількість доказів для повідомлення чоловіку про підозру. За клопотанням прокурора підозрюваному обрано найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Слідчі дії тривають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення