"Бив ногами по обличчю, в живіт та груди": на Рівненщині чоловік напав на дівчинку на дитячому майданчику

У селі Велика Омеляна на дитячому майданчику чоловік напав на дівчинку та жорстоко побив її. Про це повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

Виклик від мами потерпілої надійшов на лінію "103" 11 червня о 21:59.

"За словами жінки, її донька відпочивала на дитячому майданчику біля мосту на вулиці Шевченка. На неї напав чоловік. Мати потерпілої зазначила: "Бив ногами по обличчю, в живіт та груди". О 22:07 на виклик прибула фельдшерська бригада", - йдеться у повідомленні.

Медики оглянули неповнолітню. Дитина була у свідомості, проте перелякана. Бригада виявила множинні осаднення на руках, ногах, животі та голові. Дівчинка скаржилася на біль по всьому тілу та запаморочення. Про подію повідомлено поліцейським.

Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, множинні забої та осаднення тіла. Потерпілу транспортували для подальшого огляду у нейрохірурга в Рівненській центральній міській лікарні. Згодом пацієнтку переведуть в Рівненську обласну дитячу лікарню.

Нападником виявився п’яний батько іншої дівчинки. За словесний конфлікт зі своєю донькою він привселюдно відлупцював на дитячому майданчику її неповнолітню опонентку.

Як повідомили у відділі комунікації поліції у Рівненській області, між 14-річною та 11-річною дівчатками виник словесний конфлікт, під час якого діти нецензурно ображали одна одну. Надалі молодша пішла додому та розповіла про сварку батькові. Нетверезий 35-річний чоловік розлютився і пішов з’ясувати стосунки із неповнолітньою. Він схопив її за волосся, після чого повалив на землю та завдав кілька ударів ногами в живіт та у голову.

Свідками події стали діти, які гуляли поруч.

Зловмисник свою вину визнає. Він пояснив, що свої дії не контролював, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом умисного легкого тілесного ушкодження розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення