Бив ножем та праскою: житель Івано-Франківської області вбив рідну сестру

У Снятинському районі Івано-Франківської області жінка загинула після ударів, які їй нанес рідний брат. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Так, поліцейські отримали повідомлення про вбивство 2 жовтня, близько 13 години від сестри потерпілої, яка приїхала навідатися до неї. На місці події правоохоронці зібрали речові докази.

"За зібраними речовими доказами поліцейські одразу встановили, що до вбивства може бути причетний 47-річний брат потерпілої. Як встановили правоохоронці, 1 жовтня між чоловіком та його 54-річною сестрою на ґрунті довготривалих неприязних відносин виник конфлікт, в результаті якого зловмисник схопив ножа і вдарив декілька разів жінку у груди, після чого, з метою доведення злочинного задуму до кінця, завдав їй декілька ударів праскою в область голови, від чого остання померла на місці", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві рідної сестри.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення