Бив по голові до втрати свідомості: у Харкові чоловік до смерті забив свого знайомого

У Харкові неодноразово судимий чоловік вбив товариша по чарці. Поліцейські затримали зловмисника, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

"Тіло 54-річного мешканця селища Кутузівка Харківського району з гематомами на обличчі було виявлено у квартирі по вулиці Миру 6 січня близько 12:00 в Індустріальному районі міста. У скоєнні кримінального правопорушення поліцейські викрили раніше неодноразово судимого жителя міста Ізюма 1976 року народження", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що того дня зловмисник разом із загиблим перебували в гостях та вживали спиртні напої. Під час дозвілля між чоловіками виникла сварка, в ході якої ізюмчанин наніс декілька ударів кулаками по голові своєму знайомому. Потерпілий впав на підлогу та помер.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 6 січня зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Згідно з санкцією статті, чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення