Бив руками, ногами і ніжкою від стільця: 15-річний вбив безпритульну жінку

У Львові слідчі повідомили про підозру неповнолітньому хлопцю, який побив безпритульну у закинутій будівлі. Від отриманих травм жінка померла. За скоєне підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП у Львівській області.

"Як встановили правоохоронці, 15-річний львів’янин наніс тяжкі тілесні ушкодження жінці без постійного місця проживання в одній із закинутих будівель міста", - йдеться у повідомленні.

Про виявлення тіла жінки у закинутій будівлі по вулиці Бойківській у Львові у поліцію повідомили 19 лютого близько 11:30.

Правоохоронці встановили особу загиблої 44-річної мешканки Львова, яка не мала постійного місця проживання, натомість, проживала у цій закинутій будівлі.

Тіло загиблої було скеровано на експертизу, під час якої встановлено, що смерть жінки настала внаслідок ударів у голову.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний неповнолітній місцевий житель.

"Під час досудового розслідування слідчі територіального підрозділу поліції встановили, що в ніч з 13 на 14 лютого близько 0:30 зловмисник, перебуваючи у закинутій будівлі, наніс потерпілій численні удари руками і ногами по всьому тілу, а потім схопив дерев’яну ніжку від стільця та продовжив наносити удари по тілу та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень безпритульна невдовзі померла", - повідомили у поліції.

25 лютого слідчі повідомили неповнолітньому про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення