Бив сокирою по головах: за подвійне вбивство на Херсонщині затримали киянина

У лютому до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків для відпочиваючих у селищі Щасливцеве Генічеського району Херсонської області вбито двох чоловіків. Підозрюваного затримано. Про це повідомляє Департамент карного розшуку Нацполіції.

Тіла двох чоловіків віком 40 та 49 років виявила мати одного із загиблих. Видовище жахливе - вбивця безпощадно наносив сокирою удари по головам, в основному - обличчях. Тілесні ушкодження однозначно були не сумісні з життям.

Працівниками управління карного розшуку ГУНП в Херсонській області спільно зі слідчими проведено багатокроковий комплекс оперативно-розшукових заходів, відновлено події трагічного дня, встановлено свідків та особу вбивці — 28-річний уродженець міста Києва, раніше судимий.

Зазначається, що 13 березня зловмисника було затримано, на цей час останньому повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

На запитання про причини та мотиви вчиненого відповідає: «бо не дали, чого обідцяли». Що саме обідцяли потерпілі своєму вбивці встановлять слідчі під час досудового слідства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення