Бив та вимагав гроші: на Закарпатті чоловік силоміць утримував іноземців (фото)

На Закарпатті чоловік підозрюється у вчиненні двох кримінальних правопорушень, серед яких незаконне позбавлення волі людини та переправлення осіб через держкордон України. Про це повідомляє місцева поліція.

Слідчі поліції Великого Березного за оперативного супроводу співробітників відділу міграційної поліції продовжують досудове розслідування у справі щодо утримання в неволі трьох іноземців, з метою незаконного переправлення останніх до країн Європейського Союзу.

Поліцейські встановили, що до кримінального бізнесу причетний 41-річний житель селища Великий Березний. У себе вдома чоловік утримував у неволі трьох громадян Індії, де бив іноземців та за сприяння у перетині кордону, вимагав у кожного по 3500 тисячі доларів.

Усвідомлюючи, що перебувають у безвихідному становищі, іноземці втекли від зловмисника та звернулися по допомогу до поліції.

Поліцейські спільно зі співробітниками Управління СБУ провели санкціоновані обшуки за місцем проживання фігуранта та у приміщенні магазину, який йому належить. В останньому правоохоронці виявили сплановані маршрути для нелегального перетину зеленого кордону та паспорти, що належать вихідцям з країн Азії. Також виявили і приміщення, де ймовірно переховували іноземних клієнтів, перед безпосереднім переправленням до ЄС.

Зібравши достатньо доказів слідчі поліції повідомили 41-річному чоловікові про підозру у вчиненні одразу двох злочинів. Йдеться про незаконне позбавлення волі людини (ч.2 ст. 146 ККУ) та сприяння в незаконному переправленні через державний кордон України (ч.3 ст.332 ККУ).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення