"Бився головою об скло": в Миколаєві підліток втягнув у скандал патрульних

 Обозреватель

У Миколаєві 17 річний хлопець стверджує, що в поліцейській дільниці його побили, через що він потрапив до лікарні.

У той же час представники поліції заперечують його слова, демонструючи при цьому відео з нагрудних камер.

В сюжеті ТСН сказано, що Андрій в день інциденту знаходився з друзями і сестрою в барі.

Коли компанія вже зібралася йти, коли до його сестри почали приставати хулігани. Його слова підтверджує і свідок події Марина Сальникова. Патрульні, які прибули на місце виклику, затримали не хуліганів, а самого Андрія.

Хлопець пояснив своє затримання тим, що він почав ображати патрульних через нібито їх бездіяльність на місці інциденту.

Він стверджує, що після цього його відвезли в райвідділ і жорстоко побили, а потім вивезли за місто і кинули.

Медики уточнили, що хлопця дійсно знайшли на виїзді з міста. Його помітив водій одного з автомобілів, що проїздив повз. За інформацією лікарів, у хлопця кілька переломів.

Патрульні спростовують слова хлопця про нібито побиття у відділку. На доказ вони продемонстрували відео з нагрудних камер, а також відео з самого райвідділу.

Прес-секретар обласного управління поліції Олена Бережна зазначила, що на оприлюднених кадрах можна бачити, що хлопця ніхто не б'є.

"Видно, що чоловіка не тільки ніхто не бив, а можна побачити, як він сам собі завдає тілесні ушкодження - б'ється головою об скло. Він поводиться неадекватно. Хлопець перебував у сильному стані алкогольного сп'яніння", - зазначила вона.

У поліції припускають, що історію про побиття хлопець придумав, щоб помститися, тому що мав справу з копами не вперше. Камери зафіксували, що в райвідділі він пробув усього 13 хвилин. Його відпустили через відсутність в його діях складу злочину, і відвезли до місця, де він, за його словами, жив.

Як зазначила Бережна, є всі підстави вважати, що хлопець потрапив в ДТП. На місці, де його знайшли, нібито були знайдені уламки бампера автомобіля і сліди гальмівного шляху.

Слідчі займаються пошуком машини, яка могла збити його.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення