Біженка з Луганська викинула з вікна 3-річну доньку, а потім вистрибнула сама (відео)

У російському місті Балашиха жінка викинула з вікна свою 3-річну донечку, а потім вистрибнула сама. Це сталось у ніч проти 18 квітня. Дівчинку Поліну Стрижак шукали понад добу, тому що вважали, що вона загадково зникла з квартири. Зрештою на козирку багатоповерхівки виявили її тіло.

Відомо, що жінка переїхала у Підмосков'я з окупованого росіянами Луганська після повномасштабного вторгнення, а саме близько року тому.

"Тіло Наталії було виявлено біля будинку близько 6 ранку. Незабаром поліцейські з'ясували, що жінка мешкала разом зі своєю дочкою Поліною. Судячи з камер відеоспостереження, за день до падіння жінка заходила в під'їзд зі своєю дочкою і більше не виходила з дому. Однак у квартирі Поліни не було. Куди вона поділася – невідомо. Наступного дня тіло дівчинки виявили над козирком під'їзду — у порожнечі під плитою балкона другого поверху. Дівчинка мала травми, характерні при падінні з висоти", - пише російське видання Baza.

За словами рідних Наталії, жінка страждала від посттравматичного стресового розладу, а в останні дні її стан загострився.

Канал "112" публікує відео з місця, де знайшли тіло литини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення