Бізнесмен з Криму розповів, як розчарувався в "російському світі"

 Апостроф

Бізнесмен Олександр Стефанішин, який в 2014 році переїхав у анексований Крим для впровадження проекту "Міська каса" по збору комунальних платежів, розповів про те, як його "кинула" ФСБ Росії.

Відео з розповіддю бізнесмена опубліковано на YouTube.

Стефанішин переїхав до окупованого Севастополю за особистим запрошенням "губернатора" міста Сергія Меняйло. У травні 2015 року невідомі запропонували йому продати програмне забезпечення і саму компанію "Міська каса". Бізнесмен відмовився, після чого почалися перевірки компанії окупаційною владою. Потім Стефанішина і його сестру вивозили в ліс і вимагали продати компанію.

Бізнесмен написав заяву в ФСБ, там йому запропонували погодитися на продаж, щоб затримати злочинців на гарячому. Стефанишин у підсумку підписав у нотаріуса папери про продаж, але група захоплення ФСБ не з'явилася. Під час телефонної розмови бізнесменові пояснили, що захоплення відбудеться при перереєстрації в Реєстраційній палаті. Однак, пізніше сталися ще два викрадення, ФСБ так і не затримала здирників і Стефанишин зрозумів, що спецслужби грають на боці рейдерів.

У результаті бізнесмен розчарувався в "російському світі" і з родиною виїхав до США.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення