Блогерші з Харкова виписали штраф на 1,7 млн

 Обозреватель

Державна фіскальна служба виписала блогерші Анні Кривуц, відомій в мережі як danger.ann, штраф у розмірі 1,75 млн грн за ухиляння від сплати митних платежів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила колишня патрульна поліцейська Ляна Теремкова.

"Хочу особисто тебе привітати з тим, що ти стала "мільйонером". Ти довго до цього йшла. Вітаю і бажаю тобі знайти хорошого адвоката", - написала Теремкова, звертаючись до Кривуц.

"Небезпечна Аня" добре відома всім харківським копам. Патрульні, в тому числі і сама Теремкова, неодноразово зупиняли Кривуц і мимоволі ставали "героями" відеоблогів. Кілька разів у відношенні "небезпечної" складали адміністративні протоколи за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння). Але блогерша так жодного разу і не пройшла тест на алкоголь. А одного разу письмово поскаржилася на дії патрульних в прокуратуру.

У соціальних мережах під постом Теремкової з'явилися скептичні коментарі, мовляв, схоже на помсту з боку правоохоронців, адже в Харкові тисячі "евроблях", але вибір фіскалів зупинився саме на автомобілі Кривуц. "Запитайте у митниці. Вам всюди підстави бачаться", - відповіла на це Теремкова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення