Блокада Донбасу: бійців АТО, які підтримали блокаду, відправляють в АТО

 Обозреватель

Командир 16-го батальйону 58-ї бригади Збройних сил України, чиї бійці підтримали блокаду Донбасу, був відсторонений від своєї посади.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook нардеп від фракції "Самопоміч" Тарас Пастух.

Також стало відомо про те, що бійців АТО, які підтримали блокаду, відправляють у зону АТО

За словами бійця 16-го батальйону з позивним "Канада", який зачитав відеозвернення на підтримку блокади, його рота в екстреному порядку була відкликана на місце дислокації. "Нас вчора вище батальйонне командування викликало в частину для відправки в зону АТО. Причини нам не повідомили", - сказав військовий.

"Сьогодні вранці за вказівкою військового керівництва, хлопців із 16-го батальйону терміново відкликали з відпустки, в місце дислокації. О 05:00 ранку прислали за ними автобус, а комбата відсторонили від посади. Це репресії влади проти тих, хто перешкоджає заробляти мільярди на війні", - йдеться в тексті.

Щодо командира, як передає Inforesist, в прес-службі Оперативного командування "Північ" підтвердили інформацію про відсторонення комбата, однак причину не назвали.

"Він відсторонений від виконання обов'язків за станом здоров'я. Це не пов'язано зі службою або блокадою", - пояснив спікер ОК "Північ" Віталій Кирилов. Він також зазначив, що відсторонення не має відношення до блокади Донбасу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення