BMW X5 протаранив два нових авто за $350 000 в автосалоні (фото)

В США у штаті Арізона, сталася дуже дорога ДТП. У ній постраждав кросовер BMW X5, а також два нових суперкара McLaren.

Про те, що трапилося, розповів сам водій BMW своєму Facebook. За словами американця, його підрізали на дорозі, внаслідок чого він втратив керування над автомобілем і з'їхав на узбіччя. На жаль, на шляху некерованого авто знаходився дилерський центр McLaren Scottsdale.

BMW X5 протаранив сріблястий суперкар McLaren 720S, що стояв на парковці автосалону, який, у, свою чергу, врізався у вітрину шоу-руму. Від удару панорамне скло салону прогнулося всередину і зачепило помаранчевий 720S, який стояв на майданчику виставкового залу.

Як можна бачити на фото, сріблястий суперкар постраждав серйозно: у нього деформована передня і задня частини; що ж стосується оранжевого екземпляра, він зазнав не таких серйозних наслідків – все "обійшлося" стертою фарбою.

У своєму пості водій БМВ зазначив: "Радий, що це була не моя вина, інакше я швидко став би банкрутом". І його побоювання небезпідставні: новий суперкар McLaren 720S в США коштує майже 350 000 доларів. По суті, це один з найдорожчих автомобілів сучасності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення