Боєць АТО з ножем погрожував відомій поліцейській Мілевич

Київська патрульна Людмила Мілевич розповіла про те, як з напарниками намагалася затримати ветерана АТО з психічними відхиленнями.

– Ситуація: нас викликає матір, у неї син недавно повернувся з АТО, і у нього якісь психічні відхилення… Це було близько півночі… На даху темрява, не видно нічого. Включили ліхтарі, і там дійсно сидів цей чоловік, розпивав пиво, а в руках тримав бойовий ніж, з досить великим лезом. Він відразу почав кричати, – розповідає Людмила Мілевич.

Поліцейська розповіла, що в кімнаті, де були патрульні і боєць АТО з ножем, було небезпечно застосовувати вогнепальну зброю. Через розміри приміщення (3х3 метри) куля могла зрикошетити у співробітників поліції.

– У цій ситуації потрібно було тільки говорити з ним. Але чоловік прямо вказував на те, що буде використовувати цю зброю, якщо ми до нього наблизимося, поводився агресивно… Розмову вели близько півгодини, за цей час було дуже багато провокацій з його боку, була пряма загроза нашому життю, – додала Людмила Мілевич.

За словами патрульної, співробітники поліції засліпили чоловіка потужним ліхтарем, а напарник Людмили Мілевич збив бійця АТО з ніг і обеззброїв його.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення