Бойовик «ДНР» розповів, чому їм вже нудить від «Мінських угод»

Один бойовик терористичної «донецької народної республіки», будучи палким прихильником «руского міра» на Донбасі і воюючи зі Збройними силами України десь під Горлівкою в одній соціальній мережі розповів про своє негативне ставлення до нинішньої політичної ситуації на Сході України.

Цей бойовик «ДНР», який зараз знаходиться десь в окопах під окупованою Горлівкою, вкрай незадоволений «Мінськими угодами – 2», вважаючи їх «зрадницькими», і знову рветься в бій за віртуальну «новоросію» від Одеси до Харкова.

«...Найбільше виводить з себе наш улюблений наказ - одягти бронежилети, сховатися в укриття і не відкривати вогонь! Ми рвемося в бій, хочемо звільняти Новоросію, а начальники нас змушують як мишей ховатися від карателів в кущах! Особливо хочеться відзначити весь цей перформанс з навчаннями і стріляниною на полігонах! Як сказав мій бойовий друг: «поки ми будемо за своїм полігонів кататися, укропи до Єнакієва за день дійдуть, і візьмуть всю Горлівку!» Краще тренування для бійця сьогодні - це бій, а найкраща мішень, не дерев'яна дошка, а озброєним і небезпечний супротивник!», - розповів бойовик «днр» в соціальній мережі.

«У нас, на передових позиціях (!!!) гранати забрали, автомати заряджати забороняють, а найбільше мені подобається коли з позицій забирають наш АГС і Утьос, і ми залишаємося з одними автоматами, а те, що можливо буде бій і укри підуть на прорив, всім все одно, головне вислужиться перед генералом!», - також розповів бойовик «ДНР» про ситуацію на передній лінії фронту з ВСУ.

«Соромно сказати, але ось від такого стану справ мужики почали прикладатися до пляшки, не можуть винести дискредитацію ідеї, за яку вони півтора року билися, ми хочемо Новоросію від Харкова до Одеси, а пропонують нам «особливі райони»! Мінськ цей - нудить від нього і від персон, які йому дифірамби співають... Олігархи, схоже, будь-якими методами хочуть розкласти армію Новоросії, але ми тримаємося, тому що відступати нікуди - позаду Москва, а будинків у Лондоні і вілл в Іспанії у нас немає!», - завершили своє повідомлення бойовик «ДНР».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення