Бойовик Гіркін зробив гучну заяву

 Пресса Украины

«Народні республіки» на українському Донбасі - просто фікція. Насправді з українцями воює Російська Федерація і пора вже відкрито про це сказати. Таку гучну заяву зробив днями колишній «міністр оборони ДНР» Ігор Стрєлков на антитерористичному форумі в Москві.

Стрєлков пояснив, що Росія зараз воює на двох фронтах - в Сирії і в Україні. Останній фронт, на його думку, куди більш важливий, ніж сирійський.

«Всі, хто намагається провести лінію між народними республіками і Росією - це лицеміри. Природно, що Росія воює в тій чи іншій мірі на Донбасі, і буде воювати. Весь світ про це знає, тільки для внутрішнього використання у нас намагаються народу пояснити, що ніякої війни немає і що ми не воюємо, а воюють якісь там народні республіки, які нібито ще й самостійні. Пора нарешті відверто сказати в обличчя, що Росія веде там війну і що цю війну нам необхідно виграти», - заявив Стрєлков.

Екс- «міністр оборони ДНР» вже неодноразово говорив про те, що Росія активно бере участь у війні на Донбасі. Про це він розповідав на своїй сторінці в соцмережі і не тільки. Очевидно, з часом Стрєлков не змінює своїх поглядів події і продовжує їх відстоювати. Але не всім це до душі, у тому числі і в Росії. Так журналістка Ксенія Шкода зізналася, що отримувала пропозиції написати «чорну статтю» про Стрєлкова, але вона відмовилася.

«Мені теж, і не раз, пропонували за гроші очорнити Ігоря Івановича. І не за 3-5 тисяч, а в десятки больше», - сказала Шкода.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення