Бойовик Губарєв пояснив, чому миру між Україною і «республіками» немає і бути не може

 FaceNEWS

Мир між Україною і самопроголошеними «республіками» на українському Донбасі не може наступити в принципі, впевнений голова «Народного ополчення Донбасу» Павло Губарєв. Надто різні цілі у жителів «ДНР» і «ЛНР» та інших українців, щоб разом рухатися по одній дорозі.

«Миру на Донбасі немає і бути не може. Поясню. На даний момент перемир'я умовно досягнуто (бувають епізоди бойових зіткнень, але вони носять несистемний характер і є скоріше винятком, ніж правилом). Важке озброєння відводиться, мінські угоди, нехай повільно і зі скрипом, але виконуються. Однак слід відрізняти переведення конфлікту в заморожену фазу від «настав мир». Мир між Україною і «ЛНР/ДНР» не може наступити в принципі», - говорить Губарєв.

Він упевнений, що українці Донбасу хочуть рухатись зовсім в іншому напрямку, ніж інші жителі України. Останні хочуть стати «рабами ЄС», а перші – «майбутнього в лоні Російської цивілізації (православної, євразійської)».

Губарєв стверджує, що про мир на Донбасі не варто і говорити. Україна і Донбас стануть Ізраїль і Сектор Газа. При цьому війна може спалахнути в будь-який момент і передбачити її початок ніхто не може.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення