Бойовик Захарченко спробував пояснити, які цілі він переслідує на Донбасі

 Replyua.net

На Youtube з'явилося відео з прес-конференції, на якій був присутній Захарченко. Лідер бойовиків спробував донести до українців думку про те, за що він "воює" на Донбасі. Вийшло досить невиразно і нудно, але з промови Захарченко можна зрозуміти, що він захищає Донбас від сірої аморальної Європи і хоче бачити регіон у складі яскравої і самобутньої Росії.

Лідер "ДНР" пояснив, якою він бачить сучасну Європу. На думку Захарченко, західна цивілізація намагається зробити з людей безликих істот, сіру масу, яка не пам'ятає про свої традиції і цінності.

Захарченко натякнув, що війна на Донбасі – це не тільки застосування зброї для захисту, але і війна всередині кожної людини, - війна з самим собою і проти нав'язаних правил життя.

Жителі Донбасу повинні вирішити для себе, що їм важливіше – злитися з сірою європейською масою, або жити своїм розумом, зберігаючи самобутність, культуру і традиції. Важливо пам'ятати, що заклали наші предки, - підкреслив лідер бойовиків.

Також глава ДНР розповів, що необхідно захищати російськтй світ від сірої маси. Під фразою "Русский мир" Захарченко передбачає широке поняття. Це і спільність націй, і всілякі комплекси, і національність, - зазначає лідер ДНР.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення