Бойовикам загрожує епідемія – ІС

 СЕГОДНЯ

Поки бойовики ведуть активне перегрупування сил, в лавах противника продовжує міцнішати маразм – з бійців хочуть зняти форму, яка вже могла перетворитися за три роки в ганчір'я. Також з'явилася загроза епідемії, а шахтарів в добровільно-примусовому порядку звуть на "військові збори". Про це повідомляє група "Інформаційний спротив".

Відзначається, що бойовики обурені діями свого вищого командування.

"Вкрай негативний резонанс серед особового складу в частинах і підрозділах 1-го АК викликало розпорядження командування корпусу "здати для потреб резервістів обмундирування 2015-го року видачі ". Як рядові бойовики і російські найманці, так і командири підрозділів вкрай дивуються з цього приводу, вказуючи на повне незнання командними інстанціями реальної ситуації в частинах і підрозділах. Справа в тому, що стосовно речового оснащення навіть нині сформовані підрозділи зазнають серйозних труднощів, не кажучи вже про якісь "надлишки" або навіть наявність "речового майна 2015-го року", яке вже давно встигло зноситися", – йдеться в повідомленні.

Крім того, на одному з підприємств намагалися забрати близько 200 шахтарів на "збори резервістів", але ті надали відмову.

"В результаті, незважаючи на обіцянки оплати перебування на "зборах" в розмірі 500 рублів на добу, шахтарі відмовилися їхати на "збори" і погрожували фізичною розправою представникам "військкоматів". Аналогічна ситуація виникла і на інших підприємствах", – повідомляє ІС.

Також керівництво "ДНР" звернулося з проханням до російських "кураторів" вирішити питання з поставками з РФ додаткових партій вакцини від гепатиту "А" "у зв'язку із загрозою епідемії".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення