Бойовиками Донбасу займуться "загони смерті"

 Обозреватель

Українці можуть самостійно позбутися терористів на Донбасі, якщо створять спеціальний загін силовиків, які за гроші будуть готові вбивати ватажків бандитських угрупувань на окупованих територіях.

Таку точку зору висловив військовий експерт Юрій Карін.

Він зазначив, що Росія і так звані ДНР і ЛНР є територією, де панує кримінал. Експерт вважає, що Україна може використовувати цю ситуацію у своїх цілях.

Експерт запропонував поширювати в кримінальному світі інформацію про те, що за ліквідацію злочинців-втікачів призначено винагороду. Карiн зазначає, що ця ідея не відрізняється моральністю, але може виявитися дієвою.

"Ця ідея викликає великі сумніви з моральної точки зору, але може спрацювати. Всім відомо, що "матушка Росія" і окупований бойовиками Донбас це ще та кримінальна клоака: безнадія, кримінал, пияцтво тощо. Все це може стати нам у пригоді. Тобто почати поширювати серед подібних клієнтів певну інформацію і виплачувати грошову премію за ліквідацію злочинців-втікачів. Це напевно буде дешевше. Але знову ж оптимальний варіант, щоб всі ці сволоти постали перед судом. Адже ми не Путін і живемо в 21 столітті", — повідомив експерт.

Разом з тим експерт додає, що краще, щоб бойовики постали перед судом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення