Бойовики «ДНР» дико розбушувалися в Горлівці

 РЕАЛ

У районі Макіївки, врізавшись у вантажівку на переїзді, з рейок зійшла електричка. ДНР і очевидці в соцмережах поки не повідомляють про жертви, можливо, обійшлося.

А ось на блокпосту «ДНР» північніше Горлівки підірвалися двоє чоловіків, що відійшли з дороги на узбіччя - поранених госпіталізували. Незрозуміло, що є причиною, а що наслідком - багатокілометрова черга на виїзд з Горлівки в Україну або вищевказаний інцидент.

Також терористи заблокували Горлівку з півдня: «Сьогодні з раннього ранку близько Ясинуватського поста Сепар заблокували трасу на Горлівку, мотивуючи це початком відводу техніки».

Мабуть, поки не відведена вся техніка, «ДНР» поспішає по максимуму постріляти з неї в прифронтовій Горлівці, повідомляють в соцмережах городяни:

«Як чудово миряться при відведенні техніки від Горлівки! З великого калібру, не інакше ».

«На Курганка добре було чутно бахи. Напевно вчення ».

«Ми відводимо техніку, говорили вони. Знову гримить в місті. Так як і вчора».

«Кажуть, що не навчання, а рівняють підірваній міст у Кр. Партізані ».

Сепаратисти навіть посварилися між собою з приводу оцінки стрільб:

«Сьогодні, звичайно, стріляли, але Самооборона - взагалі істерички дикі ...»

А хтось «Горлівський» запропонував ще одну причину, стимулюючу активність терористів: «Кажуть, бойовикам підняли зарплату, тепер 30 тисяч». До речі, по суті вельми сумнівно - досі із затримками в кілька місяців платять 4-5 тисяч рублів. Втім, не будемо категоричними, хіба мало ...

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення