Бойовики "ДНР" неприємно здивували Росію

Бойовики так званого "загону спецпризначення "Троя", які вже півтора тижні сидять заблоковані на своїй базі під Горлівкою, висунули ультиматум ГРУ ГШ РФ, військовослужбовці якого тримають їх в облозі.

Члени бандформування, половину з яких - громадяни РФ, погрожують висадити в повітря відомих їм секретні об'єкти інфраструктури в Ростовській області в разі штурму їх бази, інформує сайт співтовариства InformNapalm, волонтерам якого терористи надіслали інформацію електронною поштою.

"Ми потрапили в облогу ГРУ РФ. І ми знаємо, що керівництво ГРУ і ФСБ читають ваш ресурс. Тому ми пропонуємо вам донести і наш ультиматум адресно і безкомпромісно: Браття з ГРУ, тепер ви вирішили нас роззброювати і зачищати?! Ми маємо в розпорядженні дуже багато даних на секретній флешці, які будуть набагато серйозніші, ніж відома "флешка Дрьомова". Наші дані включають не лише компромат, а й інформацію про секретні об'єкти інфраструктури Ростовської області, військові сховища і склади хімії, ПММ і боєприпасів. Наші люди готові висадити в повітря небезпечні об'єкти у разі, якщо облога загону СпП "Троя" триватиме або наші позиції штурмуватимуться", - йдеться в ультиматумі терористів.

На підтвердження серйозності своїх слів бойовики "Трої" додали таблицю з даними по кількох об'єктах, "які можуть бути знищені у будь-який момент" у разі невиконання їх ультиматуму.

"До листа в редакцію InformNapalm дійсно було додано файл формату *.xls. Ми ретельно перевірили його на можливу наявність вірусів і вивчили вміст файлу. В ньому дійсно знаходилася інформація про небезпечні об'єкти і склади з великими обсягами хлору, ПММ, вибухових речовин... Попередня перевірка інформації показала високу міру її достовірності, але через обмеженість у часових рамках ми додаємо файл до статті для його детальнішого вивчення спеціалістами", - уточнили волонтери співтовариства.

Стосовно облоги військовослужбовцями ГРУ ГШ РФ незаконного військового формування "Троя" в InformNapalm "з високою мірою ймовірності" припускають, що облогу можуть проводити спецпризначенці 346-ї БрСпП ГРУ РФ або 24-ї БрСпП ГРУ РФ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення