Бойовики гатять з важкого озброєння: 5 поранених бійців ЗСУ

По захисникам Водяного, ворог відкривав вогонь зі 122 мм артилерії, мінометів калібру 120 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і озброєння БМП. Захисників Новотроїцького обстрілював з мінометів калібру 120 мм і гранатометів.

По опорних пунктах поблизу Березової, Мар’їнки і Красногорівки противник бив з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів. По позиціях в районі Гнутового і Гранітного бив з протитанкових гранатометів.

По захисникам Гнутового і Талаківки противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів і з озброєння БМП. Морських піхотинців під Широкіним обстрілював зі стрілецької зброї, а поблизу Мар’їнки активізувався ворожий снайпер.

Донецький напрямок

За захисникам Шахти Бутівки били міномети калібру 120 мм і кулемети великих калібрів. Захисників Авдіївки і Опитного ворог накривав вогнем 82 мм мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

По опорних пунктах поблизу Зайцевого, Пісків і Луганського противник бив з гранатометів і кулеметів великих калібрів, а позиції в районі Кам’янки обстріляв з кулеметів великих калібрів і стрілецької зброї.

Луганський напрямок

Захисників Кримського і Катеринівки противник обстрілював з мінометів калібру 82 мм, по захисникам Валуйського, Станиці Луганської та селища Донця – бив з гранатометів. Опорні пункти в районі Лобачова обстрілював зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, вчора російсько-терористичні війська 44 рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Двоє українських військових поранені.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення