Бойовики катують дітей, яких звинувачують у диверсійній діяльності

Заступник спікера Верховної Ради України і представник Києва на переговорах у Мінську Ірина Геращенко звинуватила "ДНР" у тортурах затриманих підлітків, які за версією бойовиків готували диверсії за дорученням ЗСУ. Про це у вівторок, 13 вересня, повідомляє «5 канал».

Вона також зажадала від міжнародних організацій перевірки інформації про цей інцидент

«Це хороша можливість ЮНІСЕФ перевірити цю інформацію, отримати доступ до нещасних дітей, яких катують публічними допитами на відео», — підкреслила вона.

"У фантазерів з "держбезпеки "Л/ДНР" зовсім погано з креативом. Ось у черговому нападі шпигуноманії так звана "МГБ ДНР", не бажаючи відставати від ФСБ РФ в Криму, заявило про затримання групи "диверсантів-підлітків, завербованих спецслужбами України", - прокоментував ситуацію координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбук

За його словами, не знаєш, плакати чи сміятися. Аналізуючи і порівнюючи повідомлення наших спецслужб (насамперед, ГУР МО і СБУ) і гучні викрики "МГБ" або "військової розвідки" терористів, не можна не помітити, що останні, не маючи реальних фактів проти України, відверто займаються плагіатом. Правда, з серйозним пригальмовуванням – видно, інтелекту бойовиків таки не вистачає на оперативний плагіат.

"Протягом минулого літа українські спецслужби неодноразово повідомляли про те, що підлітків в окупованих районах відправляють у "військово-патріотичні табори" для проходження початкового курсу диверсійної підготовки - терористи вирощують собі зміну. Подібні "навчальні заняття", а раніше група ІС фіксувала і школах "Л/ДНР" - дітей вчать, як поводитися зі стрілецькою зброєю і вибуховими речовинами. І ось "МГБ ДНР", чимало піднатужившись, родило "гідну відповідь" - "українську диверсійну групу" з "завербованих" підлітків.

Цікаво, що всю свою шизофренічну ахінею в "Л/ДНР" офіційно оформляють і відсилають в СММ ОБСЄ. Сподіваємося, що європейські представники цієї місії теж отримують заряд бадьорості, радіючи над цими цидулками. Єдині, кому зовсім не смішно – самі підлітки, які стали жертвами неадекватних дядьків з "Л/ДНР",- розповів Тимчук

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення