Бойовики маскують танки та перебувають у районах поблизу лінії зіткнення - розвідка

За даними розвідки, бойовики порушують мінські домовленості, а саме перебувають у районах поблизу лінії зіткнення на відстанях та маскують бойові позиції. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Максим Праута

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російсько-окупаційні війська нарощують інженерне обладнання бойових позицій вздовж лінії зіткнення та вглиб тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях", - сказав праута.

Зазначається, що при цьому проводяться роботи з маскування бойових позицій танків, артилерійських систем, у тому числі РСЗВ, які у готовності до негайного застосування перебувають у районах поблизу лінії зіткнення на відстанях, менших за визначені Мінськими домовленостями про відведення важкого озброєння.

У Міноборони зазначають, що водночас, російські пропагандисти активізували розповсюдження фейкових повідомлень зі звинуваченнями підрозділів Об’єднаних сил у недотриманні режиму припинення вогню з метою дискредитації українських воїнів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення