Бойовики масово завозять найманців та технику з РФ на Донбас

На західних окраїнах Горлівки окупанти посилили фланг кількома піхотними групами (кількістю до зведеної роти), укомплектованими найманцями з РФ. Відзначається відмінне оснащення та екіпіровка найманців. Крім живої сили, в цей район було перекинуто через 4 БМП-2 (усі з противокомулятивными екранами), 2 КАМАЗа з 120-мм мінометами на причепі, 2 одиниці МТ-ЛБ, з південного напрямку прибуло 2 одиниц БТР-70 з живою силою на броні та БРДМ-2М з ПТРК. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук координатор групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук.

На Луганському напрямку розгортається новий батальйон окупантів з командним пунктом батальйонного рівня. Зокрема, фіксується поява в районі Первомайська та Молодіжного бронетехніки загальною кількістю до 20 одиниць (в основному МТ-ЛБ і БМП-1, пара БРМ-1К). Також перекинуті 1 командно-штабна машина оперативно-тактичної ланки Р-149БМР «Кушетка-Б» і 2 автокунга з антенами.

На ж/д станцію в Амвросіївці Донецької області з території РФ прибув склад з 4 вагонами боєприпасів. Під час розвантаження ідентифіковані ящики з 122-мм артснарядами і 120-мм мінометні боєприпасами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення