Бойовики на Донеччині вчинили шокуючий злочин

 Канал 24

Один з місцевих жителів на Донеччині розвернувся на блокпосту сепаратистів і отримав чергу з автомата в свій автомобіль. Три кулі потрапили в живіт водію.

Родина півтора роки не були вдома, бо живе по той бік лінії фронту, на Донеччині. Поки не прийшла зима, вони вирішили навідатись до рідної оселі, аби забрати теплі речі та вирішити питання, які назбиралися за час відсутності вдома.

На блокпосту сепаратистів сталася надзвичайна ситуація. З останніх сил поранений водій доїхав до пункту пропуску "Новотроїцьке" — тут прикордонники надали йому першу допомогу. Сюди ж прибула і швидка.

"Надалі чоловіка забрали в волноваську міську лікарню. Наразі він перебуває в лікарні міста Маріуполь",— повідомила прес-секретар Донецького прикордонного загону Світлана Савчук.

Зараз поряд із чоловіком в лікарні дружина. Вона пояснює, чому їхнє авто різко розвернулося від блокпосту бойовиків. У них в машині був український військовий, який просив підвезти до крайнього блокпоста.

"Був сильний туман. Він хотів передати речі комусь із бійців, тож спілкувався телефоном. Говорив, що не бачить його. Коли я побачила прапор ДНР, він попрохав розвернути машину. Ми стояли приблизно п'ятими в черзі",— розповіла жінка.

Про подорожнього в камуфляжі вона знає мало: його ім'я Валерій і він служить 4 місяці. Думає, він злякався і втік. Востаннє його бачила ще на пункті пропуску, а слідчі знайти вояка не можуть.

Проте найголовніше зараз — здоров'я пораненого. Лікарі називають його стан стабільно важким. Одну з трьох куль з тіла витягнули. Виймати інші поки не поспішають.

Все лікування дружина оплачує власними силами. Здоров'я чоловіка зараз для неї найголовніше. Та й після того що сталося по той бік лінії фронту, перетинати її не хочеться. Принаймні, поки що.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення