Бойовики накрили сили АТО з важких гармат, українські військові зазнають втрат

 СЕГОДНЯ

За минулу добу 17 квітня, місцеві бойовики і російські військові на Донбасі, як і раніше, порушували "великоднє перемир'я", 45 разів обстрілювали позиції сил АТО.

Про це штаб антитерористичної операції повідомляє на своїй сторінці в Facebook

Так, на Луганському напрямку із забороненої 152 мм артилерії, стрілецької та снайперської зброї противник обстріляв наші укріплення поблизу Зайцевого. Крім цього, із 120 мм мінометів окупанти вели вогонь по захисниках Троїцького, з мінометів калібру 82 мм і гранатометів – в районі Новоолександрівки, а з великокаліберних кулеметів – по захисниках Луганського.

На Донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї агресор обстріляв наші позиції в районі Водяного і Гнутового, а міномети калібру 82 мм і гранатомети застосував по захисниках Новотроїцького. Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вогонь вівся по захисниках Авдіївки, шахти "Бутівка", Харчовика, Верхньоторецька, Талаківки, Павлополя і Кам'янки. Із озброєння БМП – під Водяним і Павлополем, з великокаліберних кулеметів – в районі Опитного і Лебединського, а зі стрілецької зброї – поблизу Широкиного і Невельського. Крім цього, наші опорні пункти неподалік від Гнутового і Лебединського обстрілював ворожий снайпер.

На жаль, внаслідок ворожого вогню один український вояк загинув. Ще троє наших воїнів – отримали поранення. Постраждалі військовослужбовці оперативно доставлені в лікувальні установи і їм надана необхідна медична допомога.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення