Бойовики нарощують зусилля з ведення розвідки і проведення диверсій - ІС

 Facebook

На деяких ділянках бойовики нарощують зусилля з ведення розвідки і проведення диверсій силами диверсійно-розвідувальних груп. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук.

"На окремих ділянках бойовики різко нарощують зусилля з ведення розвідки і проведення диверсій (в основному мінування) силами ДРГ.

Відзначається різке розходження в рівні професіоналізму ДРГ - якщо групи спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ діють професійно, то групи з місцевих бойовиків, які пройшли курс підготовки в "навчальних центрах", демонструють вкрай низький рівень підготовки (аж до підриву на власних мінах і розтяжках)", - повідомив Д.Тимчук.

Окрім того, за даними "ІС", у район північних околиць Горлівки, а саме селища 6-7 і районі шахти Гагаріна бойовики підтягнули додаткові вогневі засоби - мінометні підрозділи 82-міліметрових і 120-міліметрових мінометів.

"82-міліметровий мінометний вогонь відкривався терористами по Ленінському, де немає українських військ. Крім того, з боку териконів в районі селища 6-7 бойовики відкривали масований вогонь, використовуючи 4-5 одиниць АГС-17, не менше 2-х розрахунків СПГ-9, великокаліберні кулемети, 120-міліметрові міномети по опорному пункту сил АТО в стику між Шумами і Майорським.

Також бойовиками активно обстрілювався район Зайцевого – Жованки зі стрілецької зброї, 82-міліметрових мінометів і ЗУ-23-2", - зазначив Д.Тимчук

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення