Бойовики не відводять, а ховають танки - волонтери (відео)

Волонтери міжнародного співтовариства InformNapalm показали чергові фотографії військової техніки бойовиків так званої ДНР, яка розташована в зоні, що порушує Мінські угоди.

Фото опубліковані на сайті InformNapalm.

Сьогодні, 11.10.16, волонтерська аэроразведка зафіксувала і передала в розпорядження міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm знімок, доводить грубе порушення об'єднаними російсько-терористичними силами умов відведення важкого озброєння на Донбасі. На знімку зафіксовано два танка (калібр 125 мм), які знаходяться всього в 14 км від лінії зіткнення. Відповідно до умов розведення вони повинні перебувати на відстані не менше 25 км.

Точні координати місця фіксації танків 48.296118, 38.109385.

Це вже п'яте велике скупчення озброєння російських терористів, идентифіковане волонтерами за останні 10 днів на Донбасі. Раніше велике скупчення танків і САУ було зафіксовано в Донецьку всього в 15 км від лінії розмежування, танки фіксувалися у населеному пункті Роздольне (в 10 км від лінії), а також 122-мм САУ 2С1 «Гвоздика» були замечны в Новоазовську (17 км від лінії розмежування). Цілий артилерійський дивізіон російських бойовиків також фіксувався на відкритому майданчику у населеному пункті Врубовский.

Всі ці інциденти демонструють грубе порушення російськими терористичними силами домовленостей про відведення важкого озброєння.

Нагадаємо, що у вересні 2016 року міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm в ході моніторингу і розвідки відкритих джерел інформації (аналіз супутникових знімків, відео, знятого випадковими свідками, особистих фото з соціальних профілів найманців і кадрових російських військовослужбовців) ідентифікувало понад 30 типів озброєння і спецтехніки ЗС РФ на Донбасі. За підсумками розслідувань була представлена база даних і відеографіка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення