Бойовики обстріляли позиції сил АТО поблизу Новозванівки

 УНН

Бойовики обстріляли з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї позиції сил АТО поблизу сіл Новозванівка та Новоолександрівка Попаснянського району. Про це повідомили в прес-службі Луганської ОДА.

“Протягом минулої доби та після півночі зафіксовано 12 обстрілів вздовж усієї лінії розмежування”, — повідомив заступник голови Луганської ОДА Юрій Клименко.

Зокрема, по позиціях сил АТО поблизу сіл Новозванівка та Новоолександрівка Попаснянського району російсько-терористичні війська тричі застосовували протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

“А у напрямку смт Станиця Луганська та села Сизе п’ять разів відкривався вогонь з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також у цьому секторі працював ворожий снайпер”, — додали у повідомленні.

У той же час бойовики з 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели обстріл у напрямку сіл Лопаскине та Кримське Новоайдарського району.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення