Бойовики обстріляли свої ж позиції і вбили російського військового

 СЕГОДНЯ

Далеко не вперше бойовики обстрілюють свої ж позиції на Донбасі. Тепер внаслідок помилки "бійці Л/ДНР" підстрелили російського військовослужбовця на навчаннях. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Командування ЗС РФ продовжує посилювати контроль підготовки з'єднань і частин "1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ" до застосування за призначенням. Зокрема, з початку цього тижня численні комісії зі штабу Південного військового округу ЗС РФ почали перевірки заходів бойової підготовки підрозділів окупаційних військ безпосередньо в районах проведення занять на полігонах.

"При цьому, польовий вишкіл проводиться в умовах, максимально наближених до бойових, що призводить до збільшення кількості небойових втрат серед особового складу окупаційних військ. Так, в одній з частин противника було обстріляно місце розташування власного передового підрозділу, внаслідок чого загинув російський військовослужбовець", – повідомляє розвідка.

Як повідомлялося днями, на Донбасі на власних мінах підірвалися четверо російських військових. Бойовики в авральному порядку обладнують мінні поля, що призводить до тяжких наслідків для самих же окупантів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення