Бойовики перекинули на передову техніку в район Горлівки та Світлодарської дуги

 УНН

В район Світлодарської дуги та "Горлівського гарнізону" бойовики дрібними партіями перекидають боєприпаси та військову техніку. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук

"Відзначається перекидання в район Світлодарської дуги, а також на окремі ділянки так званого "Горлівського гарнізону" окупантів (3-я і 7-я "омсбр" "1-го АК ДНР") запасів матеріально-технічних засобів (в першу чергу боєприпасів, запчастин до військової техніки та озброєння, палива). Перекидання ведеться безпосередньо на передову, в підрозділи терористів, які оперують на першій і другій лініях", - зазначив Д.Тимчук.

Він додав, що перекидання здійснюється дрібними партіями, "перекатом", в темний час і сутінках, використовуються виключно штатні підрозділи матеріально-технічного постачання.

Як повідомлялося раніше, координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук повідомив, що в низці підприємств окупованих територій Донецької області бойовики активізували ремонт озброєння і військової техніки, а що не підлягає ремонту – відправляють до Росії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення