Бойовики планують звинуватити українську сторону у смерті мирних жителів у Горлівці - розвідка

 УНН

Представники Спільного центру контролю за припиненням вогню на сході України від російської сторони отримали завдання щодо підготовки фотоматеріалів із місця загибелі місцевих мешканців на території окупованої бойовиками Горлівки, передає прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

“Підтверджено причетність російської групи Спільного центру контролю та координації до маніпулювання інформацією і фальсифікації даних з метою приховування злочинів, здійснених військовослужбовцями 3 окремої мотострілецької бригади в районі Горлівки (Донецької області — ред). З цією метою представнику СЦКК від РФ у Горлівці було поставлено завдання щодо завчасної підготовки фотоматеріалів з місця загибелі Бондар Вікторії Вікторівни внаслідок мінометного обстрілу російськими окупаційними військами. Зазначені дані планується використати для проведення власного розслідування обставин інциденту та висування звинувачень у смерті мирних жителів сил АТО”, — йдеться у повідомленні.

За даними “Інформаційного спротиву”, минулої доби найбільша активність бойовиків фіксувалась у районі Горлівки Донецької області.

Нагадаємо, за даними речника АП з питань АТО, за добу з 6 на 7 грудня, внаслідок бойових дій в зоні АТО отримали поранення вісім військовослужбовців.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення