Бойовики поранили з автомата жінку, а звинуватили у цьому українських військових

Сьогодні бойовики розповсюдили інформацію про, начебто, поранення військовослужбовцями ЗСУ цивільної жінки. За їх заявами, подія сталася у результаті обстрілу зі стрілецької зброї території блокпосту «Оленівка», що навпроти КПВВ «Новотроїцьке», з підконтрольної українській владі території. Однак як стало відомо військовослужбовцям Державної прикордонної служби жінку поранили самі бойовики. Про це інформує Державна прикордонна служба.

Від проїжджаючих громадян прикордонники отримали інформацію, що на блокпосту «Оленівка», який контролюють бойовики, працює група з так званого МГБ ДНР. Вони «перевіряють» представників складу змін, що замішані в корупційних схемах на блокпосту НЗФ.

Саме в цей час один з бойовиків дістав автомат та дав чергу, влучивши в жінку, яка очікувала на автобусній зупинці на тимчасово непідконтрольній Україні території. Її стан наразі уточнюється.

«Після цього російські найманці намагаються представити дану ситуацію, як обстріл з боку ЗСУ і тим самим дискредитувати українських військових та приховати власний злочин. Втім, враховуючи структуру їх блокпосту і віддаленість до позицій ЗСУ, зрозуміло, що вогонь міг вестись виключно представниками НЗФ» - наголосили прикордонники.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, бойовики російсько-окупаційних військ продовжують ігнорувати домовленості Тристоронньої контактної групи щодо повного припинення вогню на період Великодніх свят. При цьому українські військові наголошують, що підрозділи ЗСУ суворо та неухильно дотримуються заходів з підтримання припиненню вогню по всій лінії розмежування сторін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення