Бойовики посилюють підрозділи на Донеччині – розвідка

 УНН

Бойовики зосередилися на посиленні підрозділів на Донеччині, передає УНН з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Минулої доби (з 29-го на 30-те листопада – ред.) основні зусилля противника були зосереджені на посиленні і ротації передових підрозділів на слов’янському та волноваському напрямках. При цьому, на слов’янському та донецькому напрямках підрозділи переведені на посилений режим несення служби", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на слов’янському та донецькому напрямках було зафіксовано високу інтенсивність переміщень підрозділів бойовиків.

"Зусилля противника були також зосереджені на фортифікаційному обладнанні переднього краю оборони на донецькому напрямку", - додали в прес-службі.

За даними ГУР Міноборони, терористи намагались вести активну розвідку щодо дій сил АТО із активним залученням диверсійних розвідувальних груп на слов’янському напрямку, розвідувальних підрозділів бригад першого ешелону та засобів радіоелектронної розвідки: РЕБ та безпілотників збройних сил РФ

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення